Slalom heeela dagen.. (Och lite snowboard) ;)

Nu kom jag nyss hem från fjällberget ;) Jag började med slalom, vi börja med backe nr 1 det gick super :) Sen var det tvåan, bra med :) Sen skulle vi testa nr 3, bananbacken -.- Det gick inte lika bra :) Men första backen i bananbacken är fuuuull med hopp, såklart. Jag ramlade, som vanligt... -.- Men sen så gick det bra ett tag i små sen kom andra backen .. -.- JAG RAMLADE... sen så gick det bra, lite små gupp och sånt.. SEN när jag kom i full fart ligger annie mitt i vägen.. Jag ramlar och smäller i ryggen i hennes bräda.. Men jag klarade mig.. Sen åkte vi på bara :) Efter ett tag skulle Tilda hem så vi åkte utan henne. :) Annie åkte ju snowboard så vi blev sugna på att testa ;) Så vi gick och frågade om vi fick byta :D Och det fick vi <3 GRATIS ;) Först gick vi ut, vi hade inga tjockbyxar så man blev blöt om baken :P Så efter det gick jag och satte på mig dem :) Efter det gick det bra, fast när vi skulle enda upp så åkte vi ner, julia och annie åkte före och jag plogade efter, men helt plötslig tar det stopp och jag åker framåt.. Sen var det bara att ställa sig upp igen, och fortsätta. Sen hände det igen, och igen, och igen... Så jag orkade inte mer, jag tog av mig brädan, satt mig på den och hade den som pulka x) <3 Annie och Julia satt i liften när jag flög förbi och dom bara skrattade ;) <33 Men sen skulle jag upp själv i liften för första gången :D Och det gick not good.. Min svanskota gjorde piss ont och dom fick köra upp mig till skidboden :) Jag fick byta tillbaka till skidor :) Sen gick det bra, efter ett tag åkte vi hem och har sitter jag vid pappas dator med en blöt bak och äter chips =) <3

Blev så ledsen när det var slut, var så taggad.. Vill åka mer <33

Kram

Igår blev det..

en sista ridtur ;) Jag red Seala och Julia red Manni och Annie red S-topps :P <3 Vi red upp för backen, samma som förut ^.^ Fast när vi hade ridit förbi korset så skulle vi springa så snabbt vi kunde upp för backen, jo då är ju Seala tvungen att kasta sig mot närmsta snödriva och jag hänger på sidan av sadeln, hon fortsätter springa och jag åker av och får ont i svanskotan ... Men det går bra nu :) Om tre timmar står jag på ett par slalom skidor ;) <333
Det kanske kan komma någon liten bild med dålig kvalite från idag.. Men min kamera på mobilen är trasig så det blir suddigt ^^' Men vi får se <3

Chaio !

:)

Nu så har ju jag inga kategorier, men det kommer  :))) <33

Mmm <3

nu ska vi äta lasange :) Gött :):)

Ett till kap! <3

Ett ur sött överkast från ellos.com ur vår kolektion. Kostar från 599 :-
<3

-Machtar dagbädden <3

Nu kom vi in (:

Nu har vi ridit, två hästar var <3 Jag red Toppur och Hraunar, Julia red Muni och Stjarni, Annie red Spreakur och Thora ;)
Vi red först annie och sandras väg sen hela vägen upp för berget, upp på tracktorvägarna :) Sen på slutet var dom så pigga så annie börja trava lite och då sprack dom ;) Så alla kuta hem :D <33

Nu ska julia hem :( Men hon kanske kommer sen, om jag får bestämma (; Nu så får det bli trök ett tag ... men har ju ett halvt avsnitt Glee kvar :P Och imån blir det ju slalom, heela dagen <33 :):) Jooooooooo, komentera ? <3 Snart kommer fortsättning på Början av...? <3

Kram


Snart kommer ..

julia :) Vi ska rida tre hästar var, så skjutsar pappa oss till slalom backen imorgon (: han betalar också för att jag och annie ska kunna åka ^^' <3 Och lite skadade kommer vi nog bli :)

Ni skulle ju få lite info om mig ? <3
Här har ni bild :



:)Kollakolla, helt naturel, no make-up  <3

Kolla, vårat schema ;)

Vi ska rida ut dessa turer idag ! <3 En till faktiskt, men den är okänd :) Gari, Napoleon, Björgfjord m.m. är en sadel ;)

Korta Pinnrundan:

Saga:

Hraunar - Gari

Annie:

Spreakur - Vet själv

Julia:

Muni - Napoleon/Björgfjord

Annie och sandras väg:

Annie:

Thorir/Thora - Vet själv

Saga:

Toppur - Björgfjord

Julia:

Stjarni - Välj själv


Nu är jag trött,

trött på vinter, snön ska bort, och gräset fram :) vår och sommar här kommer jag ^^' <33

-Söt sommar bild (: <3

Fortsättning av en..?

Chloe Reth

 

Jag öppnade ögonen, jag låg på en sunkig soffa i ett rum med randiga tapeter.

Vart är jag, tänkte jag för mig själv.

”Chloe, är du vaken?” Jag slöt instinktivt mina ögon och försökt andas lugnt, jag kände igen rösten. Jag kände att någon lätt smekte mig på kinden och min kropp överreagera. Mina ögonlock fladdra lätt till precis innan jag slog armarna om Todds muskulösa kropp.

Helt plötslig kände jag tårarna rinna ner för kinden och jag sölade ner hela hans tröja. Vad gör jag? Är inte jag förlovad, med en stilig man som mina föräldrar valt? Jag ska faktiskt vara en vuxen kvinna och här ligger jag, och sölar ner en annan mans tröja. Jag stelnade till, han kände det och föste bort mig, vänligt men bestämt.

”Förlåt”, viskade jag. Han reste sig upp från soffkanten och gick mot ytterdörren.

”Nej, gå inte snälla”, sa jag men hörde att min röst svek mig vid slutet.

”Jag ska inte gå, det ska du”, sa han. Hans svar förvånade mig, fast sedan såg jag. Två tavlor var ställda mot väggen i bortre hörnet, jag såg genast att tavlorna föreställde Sassetta, staden jag valt för målningarna. Nere i hörnet såg jag att de var signerade, det var Todds handstil. Oj, han visste. Var han arg? På mig alltså…

”Förlåt”, upprepade jag, starkare den här gången.

Det är inte ditt fel, det är bara det att…” Han tystnade innan han avslutade meningen.

”Du borde gå” Han försökte dölja det, men jag hörde smärtan i hans röst när jag uttalade de tre orden. Jag reste mig och gick sakta ut genom dörren och ner för trappan och sedan ut på gatan. Jag kände att tårarna rinna, hejdlöst droppade de ner. Hur skulle jag förklara det här, jag var ett vrak. Eller jo! Om två dagar, skulle pappa ha en bal, i stora salen. Jag bjuder hit Todd.


Idag vaknade jag 06.00 :P

Och då var det bara att stiga upp, klä på sig, äta frukost och kl 7 var det bara att börja klä på sig stallkläder och sticka ut i stallet, ge alla vatten och mat, ligghallen fick 12 hinkar av mig men de behövde mer -.- Sen kom man ju bara in för 5 minuter sen ^^' Ska va med julls idag ? Men nu ska jag kolla klart på Glee ;)

Kram

Ny vår kolektion :)

Ny vår kolektion från halens.se ;) <3

Snygga sandaletter :) <3

Jag ska börja baka..!

Kul va? I alla färger man kan tänka sig, snart får jag en ny data med, nästa vecka ;) <3 jag får nog be mamma att åka in till stan och handla lite saker till muffinsen :) Ska snart lägga upp lite nya bilder och sånt, sorry men om ni inte visste så driver jag ingen fjortis blogg så jag är inte platina blond med tre ton smink ;) Aa, men ni får nog lite info om mig sen.

Kram

Värsta kapet <3

Kolla in, söt dagbädd från ellos kolektion Oriental Mystique kostar från 1 599 :-

- Ur söt eller vad? <3

Min nya stil? <3

Kolla kolla <3 Fina plagg för bra priser ;)

-- Från H&M ;)
Chic över, Rock under <3

Komentera?

Nu har jag tråkigt, Glee får göra dagen bättre ;) Men komentera tack! <3

Början av en...?

I en förfallen lägenhet i Londons mittpunkt, över Mr. Carter’s apotek bodde en man vid namn Todd, Todd Seyer. Han var en helt vanlig man i 19 årsåldern, han hade svart lockigt hår och smutsbruna ögon. Hans ansikte var för alltid satt i ett stelt smärtsamt uttryck som matchar den ljusa huden. De mörklila skuggorna under ögonen förstärker nästan känslan av död när man kollar in i de uttryckslösa ögonen. Och hur vet jag det här? Det är en lång historia …

TODD SEYER

Det var 2 grader och ett tjockt grått täcke vilade över staden London. Jag var på väg till Claire’s, en matbutik som låg cirka 600 m från min lägenhet. På vägen dit såg jag … Chloe. Chloe var den vackraste kvinna staden hade, hon hade midjelångt hår, blont. Isblåa runda ögon och en slank medellång kropp. Som jag sa, vacker. Men vem var jag, jo ingen. Hon hade ju självklart redan någon hon hade kär, Charlie Andersson. Rik familj, behöver jag säga mer?

"Mr. Seyer!", sa Leylie som precis dykigt upp framför mig.

"Jag trodde väll att du skulle dyka upp idag, du har inte varit ur din butik sen i måndags." Leylie var tre år yngre en mig själv, tjockt fylligt mahogny färgat hår, gröna ögon kanske lite för smala läppar. Men hon var söt … Men också väldigt virrig.

"Leylie, trevligt att se dig." Hon log, lite väl trevande och ivrigt för att få ett leende tillbaka.

"Todd, vad är det?" Hon gav mig en oläslig blick innan hon fortsatte.

"Du verkar lite nere.", sa hon.

"Nejdå, jag mår bra. Men nu ska jag ner till Claire’ s, vi får prata mer senare." Hon log och vände sig sedan om för att gå ner mot Carter’s apotek. Inne i butiken var det få personer, jag tog det jag behövde och gled snabbt ut genom dörren. Den här gången han jag gå hem utan att stöta på Leylie, en lättnad som sagt. Min lägenhet var inte ändrad någonting sedan 1700-talet. Samma randiga tapeter, trägolv och gula spetsgardiner. Den enda skillnaden var möblerna jag tagigt med mig, en sunkig soffa, en vanlig säng, ett skrivbord. Och speciellt, mitt staffli. Måla var min passion. Den enda glädje i mitt liv.

Som alltid var det aldrig någon som kom och bad om en tavla så jag blev väldigt förvånad när Cathrine steg in.

"God dag Mr. Seyer" Hon log, ett ärligt leende.

"Cathy, vad för dig hit?", mumlade jag.

"Åh, inget speciellt, jag tänkte bara beställa ett par tavlor"

"Jaha … Ska du göra något speciellt med dem?

"Nja jo, Chloe och Charlie ska ju gifta sig och de ville gärna ha ett par vackra tavlor på väggarna, kanske på någon stad i Europa?", sa hon.

Hu. Självklart. "Någon speciell stad?", mumlade jag.

 

"Jag tänkte på Sassetta, i Italien."

"Och hur ser då Sassetta ut?", sa jag och himlade med ögonen.

"Öh jo, jag tog med mig ett par bilder … Kan du måla av dem?"

Jag låssades tänka efter en stund. "Ja, jo det borde gå."

"Tack! Då ses vi väll?"

"Jo det gör vi", mumlade jag, nästan ohörbart.

Sassetta var vacker, klassiskt på något sätt. Tegelhus, träd, jo som en vanlig stad. Gifta sig? Jo det var ju kul för dem! Men jo, tavlorna ska jag göra … det är inte ofta man har kunder så varför inte? Nej … Usch. Jag är så tråkig att jag inte ens står ut med mig själv. En tur på stan kanske? Jo visst.

Den mulanda dagen höll i sig, redan in på kvällen. Jag antar att klockan var cirka 10 på kvällen. Jag var inte så uppmärksam så jag blev inte förvånad när jag kände att jag krocka in i någon. Jag kollade upp och såg henne. Hennes vackra gyllene hår låg i lagda lockar ner på ryggen och hon bar en lång blekrosa kappa.

"Oj, förlåt.", sa Chloe.

"Nejdå, Det gör inget…" Jag blev stum. Det var väll första gången jag verkligen såg hennes ansikte, och jag var fast.

Hon log, som om hon hade hört vartenda ord jag sagt.

"Hallå? Mr. Seyer antar jag att det är?", mumlade hon.

"Ja, jo det är, hm, jag. Ms. Reth … antar jag?"

"Vad sägs om att jag kallar dig Todd, och du kallar mig Chloe?"

"Som gamla vänner då?"

"Ja, precis", sa hon nonchalant. Jag himlade med ögonen och ryckte på axlarna.

Hon började pilla frånvarande med en lock av sitt hår. "Vill du ta en kopp kaffe?",

"Jo, men kanske senare … Oj gud, klockan är mycket, jag måste gå", sa hon medans hon lätt trippade iväg mot stadshuset i ett par lätta klackar. En fröjd för ögat, helt klart. Nu var det bara jag kvar, på gatan.

Innan jag steg upp för trappan öppnade jag brevet jag fått från mina föräldrar. Usch … kan de kanske inte bara lämna mig ifred? Mina föräldrar skulle inte kunna godkänna en flicka om hon inte var från vår sida av Storbritannien. Jag var faktiskt redan trolovad, med en vacker flicka från Scottland, Sahra. Svart, kort, spretigt hår. Stora chokladbruna ögon, fylliga läppar och blek som ett lakan. Men usch … det fanns ingen kemi mellan oss, inget som liknade det jag kände för Chloe. Över detta faktum började jag skratta hysteriskt tills mina ögonlock stängdes och jag somnade.

Tidigt nästa morgon gick jag genast ut i staden, det var vacker väder till skillnad för alla andra dagar som brukade vara gråa och regniga.

"Är det senare nu?", Jag hajade till och kollade upp, rakt in i de isblå ögonen.

"Jo, ja … kanske det", Jag kollade generat ner i marken och hoppades att hon inte såg att mina kinder blossade upp i en röd färg. Men jag vågade lyfta blicken och såg blodet rusa upp och lägga sig i ett täcke över det vackra ansiktet.

"Ska vi?", sa hon och höll upp sin hand, en tydlig inbjudan. Jag stirrade på den tills hon förläget sänkte den.

Hon såg ut som om hon skulle börja gråta. Jag såg fåraktigt på henne tills hon istället brast ut i skratt, precis innan hon svimmade i mina armar…

Fortsättning följer..


Början av..?

"Alicha Burks, 15 år, brunt hår och medellång. Sågs senast på ett läger i norra Oregon utanför staden Astoria", sa jag och gjorde en paus innan jag fortsatte. "Nu har det hittat fler lik. Elie Andrew, 13 år. Blond, kort och hon sågs senast precis som Alicha på lägret" Jag lyfte blicken mot mina kollegor som satt på rad vid mitt kontorsbord.
"Vad tycker ni? Ska vi ta det?", sa jag. "Det är väll mer att forska över en ett en ett stulet playstation?" Jane tog genast min sida. "Jag håller med Trisha", sa Mark och log mot mig.
"Okej, vi är med", mumlade resten. Jag slog upp i ett triumferande leende.
"Det är bara tre ungdommar som överlevde lägret. Heidi och Leah Reth och Stephanie Clark. Inga likheter förutom att Heidi och Leah är syskon. Så om vi vill veta mer borde vi prata med dem" Jag lyfte ett frågande ögonbryn.
"Okej, kontakta dem då", sa Mark och reste sig och gick ut genom dörren.
"Jag det ska jag", muttrade jag, nästan ohörbart.

Dagen efter gick bättre. Heidi, Leah och Steph gick med på att träffa mig. "Steph, Leah, Heidi?", sa jag med den vänligaste röst jag kunde.
"Kan ni berätta eran syn av fallet?"
"Jag kan", sa den svarthåriga av dem som jag registrerade som Leah. Hon hade kort spretigt, svart hår och mjukt guldbruna ögon. Stephanie hade brunt axellångt lockigt hår och lugg, mjukt svepande över pannan och klara isblåa ögon. Heidi hade platina blont, långt rakt hår. Hennes ögon var gröna, en matt färg. Heidi och Leah var helt olika trots att de var syskon. Jag stannade med blicken på Steph, hon såg det och stelnade till. Hon såg skyldig ut på något sätt. Som om hon tänkte göra något hon visste hon skulle ångra.
"Leah, ska du börja?", frågade jag.
"Jo, visst", svarade hon.

LEAH RETH ¤

Vad ska jag säga? Mina minnen var suddiga, något jag helst inte delar med mig heller. Jag ville inte minnas de råa morden av mina närmsta vänner. "De", alltså myndigheterna, polisen och alla de andra som la ner undersökningen för att vi inte ville prata med dem. Fast nu hade vi en möjlighet. En möjligthet att fånga mördaren.
"Leah? Hur är det?", sa Trisha. Jag hajade till. Jo, just det. Jag måste berätta. För våran skull.
"Jo, ja det kan jag. Skulle vi kunna gå till ett annat rum?" Jag kollade upp. "Något mer privat?"
"Jo, det är klart", sa Trisha, ett fejkat leende slog upp på hennes läppar.
"Okej, vill du börja?"
"Jag klarar det här eller hur?", viskade jag.
"Ja det gör du" Fick jag till svar.
Jag andades ut, okej, jag klarar det.
"Det var i Juli, den sjunde.."

Fortsättning följer...

I'll Stand By You <3

Glee Cast Version ;) Idag har man ju bara ätit frukost, läst lite ur de bästa böckerna och nu är det lite dator :) Har lite tråkigt, ska ut om en stund men först blir det ett avsnitt av Glee, bilder kommer mer sen, lite brist förstår ni? ;) <3 Men har inte mkt mer att skriva.. <3

Mvh

Shit..

Idag var det läger, nu har jag inget att göra ;) <3 Hoppas att Eve går in på BDB idag eller imån :P Nu ska jag lyssna på musik, kolla film/tv-serie :D <33

Chaio


Är det någon mer som bara måste?

Någon mer en jag som bara måste sitta i en mjuk biostol, popcorn i handen och en läsk i den andra, bion börjar och vad en är en Tim Burton film utan en galen Johnny Depp? Joo, inget ;) Så Alice i underlandet här kommer jag ! <3

-


Ett par avsnitt..

av Glee, en chips påse, popcorn och lite c-vitamin så har vi en perfect kväll ;) Eller hur ? Idag var det slalom, kul var det och efter så var det mys med Happy och sen mat, soppa med våfflor :) Nu så lyssnar jag på Glee Cast, bra eller hur? Imorgon har vi läger här ;) 6 pers är med, de delas upp i två grupper och två ridpass för båda, en paddock och en rida ut :) <3 Men nu så ska jag kolla på Glee :D <33

Bye <3

Glee Cast

Ni måste bara höra Glee Cast, alla låtarna ;) Så bra, vissa bättre en orginalet tillochmed ;) Har faktiskt sett alla avsnitt av Glee och rekomenderar starkt till alla att se ;) 

-"Nästan" hela Glee Club ;) <3

Jag kollade klart igår ;)

Jag såg klart på Leap Year igår :) Den var bra, jag rekomenderar den <3

Chaio

Skidor idag någon?

Idag, ska alla ut och åka skidor :) Jag, Annie, Mamma, Nina, Alva och Alice ;) Idag har det inte hänt något, jag vakna, gick till datan och kollade på Halloween 1, den gamla. Sen bar det ut med embla och nu sitter jag här :) <3 Ska fortsätta kolla på Halloween ;) Måste bara säga att han var sötare när han var liten i den gamla :P Och det är mer handling i början på den nya, och en bättre Laurie tror jag ;) <3 Men nu ska fortsätta kolla :)

Kram

Nu så kollar jag på Leap Year..

Den är bra :) Fast jag ska nog gå och lägga mig snart så kan nog inte kolla klart :P Men vi ses ;)

Kram

Halloween, 1978 & 2007

Jag kom på nu, när jag kollade på internet att filmerna jag har kollat på, Halloween 1 & 2 är från 2007 och 2009, medans de filmer Eve, Malin och Emma tyckte jag kunde se är ettan från 1978 :P Så det finns en ny verison och en gammal :P Jag har nu sett de nya, medans de har sett 4 & 5 av de gammla, men när jag skulle kolla på datan om vart man kunde få tag på trean så såg jag att de jag letade efter spelades in nu :P Den kommer 2011 :) Så det finns 8 gammla, och en så länge 2 nya :) Men jag ska nog se på de gammla med, de nya är ju bäst ;) Ska snacka med Eve om det :) <3

Chaio

Vill bara tipsa ;)

OneRepublic - All The Right Moves ;) <3 En av de bästa :)

Sawiie

Okej, nu ska jag starta en ny blogg, den här alltså ;) Ska fortsätta på mumfii, men vill ha en egen blogg :) Endast MIN :P Det finns inte så mycket att läsa nu för mina andra inlägg är kvar på mumfii men det kommer ;) På sportlov kan allt hända :P

RSS 2.0